سوغات کرمانشهر کرمانکرمانگردی

فالوده کرمانی را چگونه درست کنیم؟

فالوده یا پالوده کرمانی

برای تهیه فالوده کرمانی موارد زیر را مد نظر داشته باشید:

مواد لازم(فالوده کرمانی):
شکر ۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب یا عرق نعنا نصف پیمانه
نشاسته ۱ پیمانه
آب ۵ پیمانه
تخم شربتی به مقدار دلخواه
طرز تهیه فالوده کرمانی
مرحله اول
در ابتدای امر، شربت را تهیه می کنیم، شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و به قوام آید. سپس گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم تا سرد شود.
مرحله دوم
اصل فالوده کرمانی، نشاسته است.
نشاسته را با یک پیمانه آب سرد مخلوط می کنیم. سپس یک قابلمه برداشته و ۴ پیمانه دیگر آب را داخل آن می ریزیم و می گذاریم روی حرارت تا بجوشد. وقتی که آب جوشید، مخلوط آب و نشاسته را به آن اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله می گذاریم به مدت یک ربع تا ۲۰ دقیقه روی حرارت کم بپزد. در این مدت باید به صورت مرتب مواد را هم بزنیم تا ته نگیرد. وقتی که نشاسته پخته شد، یک ظرف دیگر برداشته و آب سرد و کمی یخ را درون آن می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا یک سبد دارای سوراخ های ریز را از فاصله ۴۰ تا ۵۰ سانتی متری نگه می داریم و مواد نشاسته ای را درون آن ریخته و با لیسک از سبد رد می کنیم تا داخل آب سرد ریخته شود. فالوده ها را از آب جدا کرده و درون یک کاسه می ریزیم.
مرحله پنجم
در مرحله پایانی تخم شربتی را که دو ساعت قبل با کمی آب گرم خیسانده ایم و شربتی که تهیه کرده ایم را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.
سپس حدود ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال گذاشته و سپس سرو می کنیم.

سایر خوشمزه ها و شیرینی های کرمان

منبع : http://www.coco.sibzamini

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا